Alumnes excel·lents

alumnes excel·lents_1

El passat dimarts 16 de febrer de 2016, va tenir lloc a l”auditori del Conservatori de Palma l’acte de lliurament dels Premis a l’Esforç Personal i els Premis al Rendiment Acadèmic Excel·lent d’Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, organitzat pel Govern de les Illes Balears i amb l’assistència del Conseller d’Educació i Universitats (Martí March) i el Director de la Direcció General de Planificació i Centres (Antonio Morante).

Durant aquest acte, va ser premiat pel seu esforç i esperit de superació a l’Educació Primària al CIDE el nostre enyorat Sergio Domenech Calderón; va recollir el premi a títol pòstum el seu germà petit, Daniel Domenech Calderón.

També varen ser guardonats, per la seva excel·lència i el seu esforç una vegada finalitzats els seus estudis obligatoris al CIDE durant el curs 2014-15, els alumnes Mihaela Badanau, Magdalena Comas Pons-Estel, Marc Guasch Piqueras, Tania Romero Sayabera i Maria del Mar Saus Gómez.

Des de la Direcció del Col·legi CIDE volem agrair a aquests alumnes, així com a les famílies i a tota la comunitat educativa, la feina i els esforços realitzats per haver estat mereixedors d’aquest premi.

Compartir: