En aquesta pàgina podeu consultar els principals projectes que impulsam des del CIDE, i que són part de les nostres senyes d’identitat. Esport, aire lliure, formació i cooperació formen part del nostre dia a dia, i també de tots aquells projectes que van més enllà del purament didàctic, sempre orientats a millorar el desenvolupament dels i les nostres alumnes.

Travessa CIDE

No és el camí, sino el fet de fer-ho junts!

Aquest és el motiu que ens duu a tornar-ho a fer. A les anteriors edicions els nostres nins i nines ja han deixat ben clar que són capaços de fer-ho. Ja deixant enrere aquest dubte i més enllà de que sigui un posar-se a prova individualment, ells ens han ensenyat que allò que els hi duu és el fet de compartir les experiències. Experiències que passen per l’esforç de cada un, sí, però aquest esforç se difumina entre rialles, hores de conversa, jocs…en definitiva un dia a dia junts.
Educació Emocional

Educació Emocional

Cuidam la salut i les emocions

Al CIDE som pioners en la implantació de projectes de salut física i emocional per a l’alumnat. Des de fa uns anys, comptam amb la presència d’un educador emocional, en Xavi Muñoz, que participa de dinàmiques grupals i atén de manera personal i particular totes aquelles persones que ho necessiten. 
Circuit Cidesaludable

Circuit CIDEsaludable

La importància de la salut física 

Conscients de com d’important és cuidar la salut física, des del CIDE vàrem impulsar el Circuit CIDEsaludable, una ruta a l’aire lliure on s’aprofiten els elements del col·legi i es donen unes pautes per a l’exercici, senyalitzades a través de cartelleria. 

Menjador escolar

Menjar saludable i casolà

El CIDE compta amb el seu propi servei de cuina i elabora mensualment uns menús supervisats per una comissió, a la qual hi participen els caps de cuina, una nutricionista, l’infermera de l’escola i membres del Consell Rector i Direcció.

Activitats extraescolars

Una gran oferta per a un gran alumnat

L’oferta d’activitats extraescolars de matí i d’horabaixa és molt ampla, amb activitats de caràcter artístic, tècnic, esportiu, i amb uns materials adequats per al desenvolupament de les sessions que, a més, es van mostrant periòdicament a les xarxes socials.

La Revista

Passat, present i futur

Des del 1996, el CIDE ha recollit les seves activitats i novetats amb la publicació de la Revista, que actualment es publica anualment en acabar el curs escolar. Podeu consultar tots els números en línia o descarregar aquells que més vos interessin, fent clic a la pàgina de la revista.
Compartir: