Descobreix el teu potencial a través de la Formació Professional i obre’t les portes al mercat laboral!!!

En un món en constant evolució, la formació professional emergeix com l’eina que t’obrirà a un gran ventall d’oportunitats per al creixement personal i l’èxit en l’àmbit laboral. Més enllà de ser un simple procés educatiu, la formació professional és un camí que et permet desenvolupar les teves habilitats, augmentar els teus coneixements i, el més important, descobrir el teu veritable potencial.

La formació professional està dissenyada específicament per a equipar-te amb les destreses pràctiques i l’experiència necessària per a destacar en el teu camp d’interès, a més de treballar també les teves competències personals i socials, tan necessàries per poder desenvolupar-te en un món laboral en el qual les relacions, la feina en equip, la col·laboració, la capacitat d’adaptació i la innovació estan sempre presents. La formació professional es basa en un ensenyament pràctic, on cada aprenentatge es tradueix directament en competències aplicables en el món laboral.

A continuació pots consultar l’oferta dels diferents graus de Formació Professional, així com els requisits d’accés, sortides professionals i continguts dels plans d’estudis de cadascuna:

Al nostre centre estam en constant procés d’evolució i formació per oferir-te un ensenyament de qualitat, a més de preocupar-nos del teu benestar emocional gràcies a la feina dels nostres professionals, persones qualificades i implicades en la vostra formació i benestar, que fan feina dia a dia per ajudar-vos a treure el millor de cadascú de vosaltres tant en l’àmbit professional com personal. El tracte humà i personalitzat també formarà part del teu camí amb nosaltres.

Pel que fa a la Formació Professional en modalitat presencial, comptam amb una gran quantitat d’empreses que confien en la formació del nostre alumnat i, a més de facilitar la realització de les pràctiques professionals, moltes d’elles els ofereixen, en acabar, un contracte laboral. Per a nosaltres, és una satisfacció molt gran poder veure com, any rere any, els nostres alumnes s’insereixen al mercat laboral o continuen els seus estudis, una altra opció que també permet la formació professional.

Al CIDE hem apostat també per la Formació Professional en modalitat intensiva, en la que l’alumnat té la possibilitat de formar-se de forma coordinada en el centre educatiu i a l’empresa, subscrivint un contracte laboral de formació en alternança que li permetrà fer la seva formació mentre ja està dins el món laboral.

Recorda, l’aprenentatge és un viatge continu, i la formació professional ofereix les eines per a mantenir-te actualitzat en un món en constant canvi. Comença amb nosaltres el teu camí cap a l’èxit i obre les portes a un futur ple d’assoliments i satisfaccions personals i professionals!

Compartir: