Menjar casolà i amb menús adaptats

Un dels objectius del nostre centre és que el menjador esdevengui un espai saludable que ofereix als alumnes una alimentació variada i fomenti els bons hàbits, l’autonomia i el saber estar a taula.

El CIDE compta amb el seu propi servei de cuina i elabora mensualment uns menús supervisats per una comissió, a la qual hi participen els caps de cuina, una nutricionista, el servei mèdic i membres del Consell Rector i Direcció.

També s’elaboren menús adaptats a alumnes amb diferents tipus d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. L’equip de cuina és l’encarregat de dur endavant aquest servei.

Menjador CIDE
Menjador CIDE

Dieta variada i saludable

A més, amb la finalitat de facilitar la feina del mares i pares, conjuntament amb els dinars, es donen unes recomanacions de sopars. Es tracta que el nostre alumnat gaudeixi d’una dieta variada i saludable tant al centre com a casa.

Les instal·lacions de les nostres dependències així com el menjar que s’hi elabora, estan controlats periòdicament per un laboratori d’anàlisi.

 

Informació d’interès

Per facilitar l’organització es prega que es notifiquin les altes i baixes de menjador al correu facturacio@cide.es
-Es podrà sol·licitar la devolució del servei de menjador si l’alumne ha estat com a mínim 3 dies consecutius sense utilitzar aquest servei.
-S’haurà d’enviar la petició al correu  facturacio@cide.es
-La devolució en aquests casos serà del 50% del preu facturat per dia lectiu.
Compartir: