El CIDE vol oferir una formació completa al seu alumnat. Això inclou projectes de mobilitat com el que ofereix Erasmus +. Aquestes beques ofereixen l’oportunitat als nostres joves de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la Unió Europea.

Aquestes beques finançades amb fons de la UE van destinades a l’alumnat de segon curs d’un cicle formatiu de grau mitjà o Formació Professional Bàsica. L’objectiu és estudiar a diferents països, de tal forma que els joves facin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% a fora.

L’alumnat seleccionat rebrà un curs gratuït de preparació lingüística que podrà ser d’anglès, alemany o italià. A més, el centre educatiu té contractada una pòlissa d’assegurança per a tots aquells que participin en el Programa Erasmus+.

Aprofitar les pràctiques Erasmus+ és una bona forma d’acostar-se a la realitat europea en tots els seus àmbits. Es tracta d’una experiència professional, però també personal per a l’alumnat que hi participa.

Cal recordar que el CIDE forma part d’un consorci d’escoles inscrites dins la Conselleria d’Educació per formar part d’aquest programa tan innovador i interessant per als estudiants.

Compartir: