Final de curs del Cor extraescolar amb una ‘rebel·lió a la cuina’

aaaacorocuina_1

Per aquest final de curs, els alumnes del Cor extraescolar han preparat una mostra molt especial dels seus coneixements adquirits enguany. La mostra estava dividida en dues parts: a la primera han cantat a cappella, sense acompanyament, tres cànons: Tin ton, Tres i tres, Cada dia surt el sol; i a la segona, han interpretat Rebel·lió a la Cuina d’Antoni Miralpeix.

Per aquesta obra han comptat amb la interpretació al piano de Sebastià Linares, de l’Escola de Música del Cide, i amb tres alumnes de tercer d’ESO: Clara Villalonga, Ariadna Calafell i Màrius Gelabert, a la percussió d’estris de cuina. També hi ha col·laborat Toni Quintana, alumne de Teatre de segon d’ESO, que ha fet el paper de narrador. I no podem oblidar la inestimable ajuda dels nostres companys de la cuina, que els han deixat alguns estris per fer el concert.

Recordam que el Cor Extraescolar és una activitat amb alumnes de Primària, en què l’objectiu principal és cantar en grup. Es treballen el ritme, l’entonació i el moviment, el respecte pel fet musical i cultural de tot el món, i, de manera transversal, es treballen valors com l’amistat, la companyonia, l’esforç i la constància.

Compartir: