La modalitat intensiva et permet combinar la formació reglada i el treball remunerat. D’aquesta forma s’augmenten les possibilitats d’inserció laboral. L’estructura de la formació és la següent: l’alumnat compagina la seva formació al centre educatiu amb la formació a una empresa amb un contracte laboral.

De forma general, en el període comprès entre l’inici del 1r curs acadèmic i la finalització de la 2a avaluació, et formaràs exclusivament al centre educatiu, complementant amb continguts i activitats a distància. Una vegada compleixis els criteris establerts per iniciar el contracte per a la formació i l’aprenentatge. Al 2n curs compaginaràs des de l’inici la formació remunerada a l’empresa i la formació al centre educatiu.

En casos excepcionals aquests períodes podran variar, sempre tenint en compte la disponibilitat de les empreses i el compliment per part de l’alumnat dels criteris per a iniciar el treball remunerat. Tendràs un pla de formació i un tutor tant al col·legi CIDE com a l’empresa, que t’acompanyaran i realitzaran el seguiment dels teus progressos. A més, el nostre centre t’ofereix una hora addicional voluntària setmanal per a cada un dels mòduls que conformen el pla d’estudis del cicle, per poder resoldre els teus dubtes i atendre’t millor durant el teu procés formatiu.

Competències professionals

Desenvolupar, implantar, documentar i fer el manteniment d’aplicacions informàtiques multiplataforma, emprant tecnologies i entorns de desenvolupament específics, garantint l’accés a les dades de forma segura i complint els criteris d’usabilitat i qualitat exigits en els estàndards establerts.

Àmbit professional i de treball

En entitats públiques o privades de qualsevol mida, a l’àrea de desenvolupament d’aplicacions informàtiques multiplataforma en diversos àmbits: gestió empresarial i de negoci, relació amb els clients, educació, oci, dispositius mòbils i entreteniment, entre altres; aplicacions desenvolupades i implantades en entorns de l’abast d’internet, extranet o intranet; implantació i adaptació de sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients.

 

Compartir: