Amb el Títol Professional Bàsic en Serveis Administratius aprendràs a preparar equips i aplicacions informàtiques, elaborar documents, realitzar tasques bàsiques d’emmagatzematge i arxiu d’informació i documentació, tasques de reprografia i enquadernat bàsic, tramitar correspondència i paqueteria, realitzar operacions bàsiques de tresoreria, tasques bàsiques de manteniment del magatzem de material d’oficina i atendre al client.

 

Àmbit professional i de treball

Aquesta persona professional exerceix la seva activitat per compte d’altre en centres, oficines, despatxos i departaments administratius o comercials de qualsevol tipus d’empresa o entitat de caràcter privat o públic, en tots els sectors productius.

Erasmus +

L’alumnat d’FP de Grau Bàsic i de Grau Mitjà del CIDE té l’oportunitat de participar en el programa Erasmus+ per fer estades formatives a un país de l’Unió Europea. L’objectiu és estudiar a diferents països, de tal forma que els alumnes facin una part de la Formació en Centres de Treball (FCT) a les Illes i l’altra part a empreses de fora. Si vols conèixer els requisits per aconseguir una beca Erasmus+ pots trobar tota la informació a la secció Erasmus+.

Compartir: