El grau mitjà de Tècnic/a en sistemes microinformàtics i xarxes (IFC 21) prepara l’alumnat per instal·lar, configurar i mantenir sistemes microinformàtics, aïllats o en xarxa, així com xarxes locals en petits entorns, assegurant la seva funcionalitat i aplicant els protocols de qualitat, seguretat i respecte al medi ambient establerts.


Àmbit professional i de treball

Empreses del sector de serveis que es dediquin a la comercialització, al muntatge i a la reparació d’equips, xarxes i serveis microinformàtics en general, com a part del suport informàtic de l’organització o en entitats de qualsevol mida i sector productiu que utilitzen sistemes microinformàtics i xarxes de dades per a la seva gestió.

 Erasmus+

L’alumnat d’FP de Grau Bàsic i de Grau Mitjà del CIDE té l’oportunitat de participar en el programa Erasmus+ per fer estades formatives a un país de l’Unió Europea. L’objectiu és estudiar a diferents països, de tal forma que els alumnes facin una part de la Formació en Centres de Treball (FCT) a les Illes i l’altra part a empreses de fora. Si vols conèixer els requisits per aconseguir una beca Erasmus+ pots trobar tota la informació a la secció Erasmus+.

SMX1
SMX2
SMX2
Compartir: