Què trobareu al CIDE?

Un clima acollidor, amb unes instal·lacions adequades, serveis per a totes les famílies i treball cooperatiu

"Digue’m alguna cosa, i ho oblidaré. Ensenya'm alguna cosa, i ho recordaré. Fes-me partícip d'alguna cosa, i ho aprendré."

Confuci

Aquí comença un camí d'aprenentatge i vivències

Som una cooperativa que posa l'ensenyament, la salut emocional i el futur de l'alumnat al centre de tota la nostra activitat

Educació integral

El CIDE ofereix tots els nivells d'educació obligatòria i també batxillerat i FP, per a que el nostre alumnat disposi d'un itinerari formatiu amb seguretat, suport emocional i el treball cooperatiu com a pilar de l'ensenyament.

Material educatiu

Al CIDE treballam des de fa anys amb una combinació de materials i dispositius que impulsen les potencialitats de cada alumne, per tal d'incentivar la creativitat, l'aprenentatge constant i les competències digitals.

Educació emocional

L'Educació emocional és un dels projectes pioners que hem impulsat al CIDE. Comptam amb un professional dins el centre per tal de donar suport a l'alumnat, tant en sessions grupals com a nivell individual.

Serveis per a tothom

Al CIDE disposam de serveis que s'adapten a les necessitats de cada família, amb transport escolar, guarderia de matí i horabaixa, menjador escolar, activitats extraescolars i un servei mèdic dins el propi col·legi. Els pots consultar fent clic aquí.

Projectes del CIDE

Al CIDE impulsam i donant suport a projectes que sorgeixen dels nostres claustres i de les nostres aules. El treball cooperatiu enforteix els vincles i els mecanismes de suport per impulsar projectes com aquests (clic per accedir).

Més de 50 anys d'ensenyament cooperatiu

La finalitat de l'educació infantil és contribuir al desenvolupament integral i harmònic dels alumnes en totes les seves dimensions, i al CIDE duim quasi 60 anys formant generacions per un futur millor per a totes i tots. 

Contacta amb el CIDE

Som a la teva disposició si tens qualsevol dubte o necessites més informació sobre qualsevol assumpte

On som?

Tens qualsevol dubte? Contacta'ns

Compartir: