El CIDE és un col·legi amb unes instal·lacions educatives modernes, adaptades a les necessitats de l’alumnat i a les noves tecnologies. Des de fa uns anys, a més, hem apostat per la sostenibilitat com un dels eixos del nostre dia a dia, amb la instal·lació de plaques solars i la reducció de la petjada de carboni.

A continuació trobareu diferents seccions, amb imatges de cadascun dels espais. Podeu seguir navegant o clicar a continuació l’espai concret que voleu consultar.

 

Aules modernesSala d’ordinadorsBibliotecaZones d’oci tranquilHall i boxes de reunionsLaboratorisAules de dibuix i volumTeatre gran i petitAules de Formació Professional

 

 

Aules modernes

Les aules del CIDE són espais moderns, adaptats a les necessitats de l’alumnat dins cada nivell, i compten amb noves tecnologies per tal de facilitar les explicacions de professorat, la realització d’exercicis i el treball en grup.

Totes les aules estan equipades amb un projector i pantalla, des d’on es projecten diferents materials didàctic i l’alumnat també disposa d’un suport visual per a les seves presentacions.


 

Aula ordinadors
Aula ordinadors
Aula ordinadors

Sala d’ordinadors

La sala d’ordinadors del CIDE compta amb terminals equipats amb torre, pantalla, teclat i ratolí. Dins aquesta aula es duen a terme diferents classes i exposicions, a més de les activitats extraescolars d’Informàtica i altres, quan és necessari l’ús dels ordinadors.


 

Biblioteca CIDE
Biblioteca CIDE 2
Biblioteca del CIDE

 Biblioteca

La biblioteca del CIDE és un espai polivalent, on l’alumnat disposa de diferents llibres de consulta i ordinadors, a més d’un fons bibliogràfic en continu creixement, amb consulta a la sala. També està equipada amb un projector i una pantalla, per dur a terme diferents sessions, cursets i altres reunions.


 

Espais CIDE

 Zones d’oci tranquil

A més d’afavorir el treball en grup i la cooperació, al CIDE l’alumnat compta amb espais de lleure per afavorir la seva autonomia i poder experimentar amb elements naturals i de l’escola, durant el temps d’oci i també durant les sessions didàctiques específiques, on també es visiten aquestes zones compartides i que, des dels primers cursos, aprenen a tenir-ne cura. 


 

Hall CIDE
hall i boxes
Hall i boxes CIDE 1

Hall i boxes de reunions

El hall és l’espai de recepció, on na Rosa atén les persones que ens visiten, l’alumnat que ha de sortir i també on rebem les famílies. Al passadís hi trobam els diferents boxes de reunions, per tal de garantir privacitat i facilitar la comunicació directa, a un espai diferent de les aules.


 

Laboratori1
Laboratori 2

Laboratoris

Les aules del CIDE són espais moderns, adaptats a les necessitats de l’alumnat dins cada nivell, i compten amb noves tecnologies per tal de facilitar les explicacions, la realització d’exercicis i el treball en grup.


 

Aula dibuix1
Aula dibuix 2

Aules de dibuix i volum

Les aules del CIDE són espais moderns, adaptats a les necessitats de l’alumnat dins cada nivell, i compten amb noves tecnologies per tal de facilitar les explicacions, la realització d’exercicis i el treball en grup.


 

Infantil teatre

Teatre gran i petit

Al CIDE comptam amb dues sales de teatre. La sala petita és molt utilitzada per fer exposicions de diferents grups, sessions conjuntes i presentacions. Al teatre gran es duen a terme reunions, trobades, assemblees i també els assajos de diferents matèries, a més de l’activitat extraescolar de English Drama


 

formacio professional cide
Aules FP

Aules de Formació Professional

Les aules de Formació Professional compten amb els materials més moderns i adequats per a l’aprenentatge dels diferents mòduls, tant en la seva part teòrica com en la pràctica, amb equipaments i elements de protecció. 


 

Compartir: