El CIDE compta amb unes instal·lacions esportives modernes, on realitzar entrenaments i competicions de diferents esports, com ara el bàsquet, el volei, futbet, bàdminton, futbol i altres. Disposam de pistes exteriors i també pistes cobertes, que permeten l’exercici de l’esport qualsevol dia de l’any, amb comoditat i fàcil accés a les entrades i sortides de Palma.

Pistes basquet
Pistes basquet 3
Pistes basquet 2

Pistes de bàsquet

Al pati exterior del CIDE trobam 3 pistes de bàsquet equipades amb cistelles i xarxes, on es duen a terme els entrenaments del Club de Bàsquet, així com les classes d’Educació Física i escoles d’estiu. Les pistes compten amb grades per al públic, que en ocasions també s’empren per realitzar entrenaments.


 

Pistes de volei 

El col·legi compta amb 3 pistes de volei exteriors, dues d’elles sota la coberta, la possibilitat d’instal·lar xarxes dins el pavelló. La gran aposta del centre per l’esport i pel volei en particular, ha fet que disposem d’unes instal·lacions adequades i modernes per a l’exercici d’aquesta matèria.


 

Pavelló CIDE

Pavelló Maria Almendro Pons


 

Camp futbol 2

Camp de futbol

El camp de futbol del CIDE és un dels emblemes de les nostres instal·lacions esportives, per la seva dimensió i per l’ús compartit que es fa d’ell. Gràcies a les inversions en equipaments, disposam d’un camp reglamentari on hi entrenen i hi juguen equips com el Club Estudiantes del CIDE, i també es realitzen entrenaments i sessions d’Educació Física, activitats educatives (tir de fona, etc.) i diferents cursos en fan ús recreatiu, sempre mantenint-ho en les millors condicions.


 

Pistes futbet
futbito1

Pistes de futbet

Al CIDE disposam de 2 pistes de futbet exteriors, equipades amb porteries i línies delimitadores. Al pavelló hi ha la possibilitat d’instal·lar porteries…


 

Compartir: