El CIDE, des de fa més de 10 anys, s’ha compromès a integrar la tecnologia amb l’entorn educatiu de forma progressiva i decidida.

Disposam de més de 300 ordinadors i 150 chromebooks  a disposició de l’alumnat i personal del centre. Treballam dia a dia per facilitar l’accés dels alumnes, professors i altres membres de la comunitat educativa a internet, materials educatius digitals, projectors a les aules,wifi, so de qualitat, plataformes educatives i altres, tot treballant per garantir la seguretat i l’ús responsable dels recursos.

tic cide

A més a més, hem introduit tecnologies per millorar la comunicació amb les famílies (Gestib, Classroom, la pròpia web de l’escola), serveis integrats pels alumnes (Blogs, Wikis, gestió de documentació i correu electrònic) amb el projecte @nigul.coop i sistemes de comunicació i coordinació interna (projecte @cide.es ). Per aconseguir els nostres objectius, apart del nostres equip de treball intern, col·laboram amb especialistes d’altres cooperatives d’ensenyament per beneficiar-nos de les seves experiències i coneixements (grup cooperatiu Infocoop).

Per qualsevol cosa ens podeu enviar un correu electrònic a suggeriments@cide.es.

Membres del departament TIC:

Departament TIC
Biel Vich (cap del Departament)
Ginés García
Mª Magdalena Riudavets
Compartir: