12 alumnes de Primària i d’ESO participen en la Trobada d’Alumnes Mediadors 2017

 

12 alumnes de Primària i d’ESO del CIDE han participat en la Trobada d’Alumnes Mediadors 2017, que ha organitzat la Conselleria d’Educació i Cultura de les Illes Balears, mitjançant l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar.

La finalitat d’aquestes jornades és fer públic l’agraïment a la implicació i la dedicació d’aquests alumnes a la tasca de la mediació, compartir experiències, crear xarxes de col·laboració entre els centres que disposen de serveis de mediació, així com facilitar el contacte entre mediadors de diversos centres.

El CIDE, conscient que educar consisteix a formar persones capaces de conviure en les nostres societats plurals ha participat en la trobada que es va fer divendres 12 de maig a l’Espai Francesc Quetglas. Els alumnes que hi han participat han estat: Ana Cuevas (3r ESO A), Mark Beinetti (3r ESO A), Júlia Valera (2n ESO C), Marta Villalonga (2n ESO A), Aina Sola (2n ESO D), Noelia Quesada (6è EP A), Núria González (6è EP D), Mª Antònia Serra (6è EP B), Daniel García (5è EP D), Elsa Pons (5è EP E), Martina Valera (6è EP D) i Laura Duepkop (6è EP D).

Durant tot el matí els alumnes del CIDE han participat en diferents dinàmiques i han conegut altres alumnes mediadors de diferents centres de Mallorca. L’experiència ha estat molt enriquidora i tots s’han enduit un bon grapat de noves idees i iniciatives per dur a terme i per treballar en una millora de la convivència a l’escola. Ha estat una vivència molt positiva, profitosa i gratificant tant pel reconeixement de l’aportació que els nostres alumnes fan a la cultura del diàleg, el consens i la pau, com per la pròpia experiència en si mateixa.

Al final de la jornada s’han entregat uns diplomes de reconeixement tant al CIDE com a cada un dels alumnes mediadors que hi han participat.

 

 
Compartir: