125 alumnes d’Infantil es graduen enguany

 

 

125 alumnes d’Infantil s’han graduat enguany. La cerimònia va ser al pati de voleibol de l’escola, on els esperaven els seus familiars carregats amb les seves càmeres de fotos per captar les millors imatges.

Sota un sol de ple estiu, varen començar a desfilar els nins pel passadís central fins a arribar a les grades. Na Lluïsa Jiménez, cap d’estudis d’Infantil, va exercir de cap de cerimònies i va donar la paraula a una de les tutores de 6è curs, Francina Oliver. Na Francina els va comentar que havien estat tres anys molt intensos, plens d’emocions i que ara arribava el moment de canviar d’etapa, però que tot i el canvi, les mestres d’Infantil sempre hi serien al CIDE per tot el que necessitassin.

Després de les seves paraules, Marian Timoner i Patrícia Mir, professores de música, varen iniciar el concert que els alumnes havien preparat. Junts varen omplir de música l’escola amb cançons com “El monstre de Banyoles”, “Una tortuga coixa”, “El moixet” i “Molt bon dia”, entre d’altres. Sens dubte, el moment més emotiu va ser amb la cançó “Això és el CIDE”, creada per la pròpia Marian, que parla de com és el dia a dia dins l’escola.

Un cop finalitzat el concert, els alumnes varen anar recollint un a un els diplomes que tenien preparats les seves mestres. Era un dia molt especial per a ells, perquè es fan grans i per això també els més petits han volgut agrair la feina i l’estima que els han donat les seves mestres amb diversos regals que els han duit. La jornada va finalitzar amb un petit refrigeri que es va oferir al pati cobert. Ara, els desitjam molta sort als nostres alumnes en la seva nova etapa a Primària.

 

Compartir: