Presentació del CIRCUIT CIDESALUDABLE (18 d’abril a les 17h)

 

En nom del Consell Rector i de la Direcció Pedagògica de la Cooperativa d’Ensenyament CIDE (Centre Internacional d’Educació), us convidam a l’acte de presentació del Circuit CIDESaludable.

Una de les premises de l’ensenyament que feim al CIDE és la salut dels nostres alumnes. És per aquest motiu que hem creat el primer circuit amb zones d’exercicis que es fa a l’interior d’una escola a les Illes Balears. En total compta amb 540 metres senyalitzats amb 3 zones d’exercicis diferents.

Es tracta de la primera fase d’un projecte que va començar de la mà d’un grups d’alumnes del CIDE i que es pretén que formi part del programa d’Educació Emocional de l’escola. Amb aquest recorregut els alumnes podran millorar la seva vida activa, d’oci, combatre el sedentarisme i l’obesitat, a la vegada que estan en contacte amb l’exterior. El circuit també té l’objectiu d’ajudar a gestionar les emocions i ser una eina per combatre situacions d’ansietat, estrès, nervis, molt habituals entre els alumnes. Els beneficiaris d’aquest recorregut no són tan sols els nostres alumnes, sinó també tota la comunitat educativa de l’escola (pares, treballadors, socis, etc.).

Per aquest motiu presentam el Circuit CIDE Saludable el pròxim dia 18 d’abril a les 17 h al camp del frontó de l’escola. Després de la presentació, es realitzarà la ruta amb tots els assistents, que té com a punt de partida l’entrada del pavelló esportiu. Al final del recorregut es farà un showcooking de batuts saludables a càrrec de la naturòpata Virginia Quetglas i s’oferirà un berenar saludable a la cafeteria del pavelló.

Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu en aquest dia. Us hi esperam!

 

 

Compartir: