19 alumnes d’ESO i de Batxillerat han participat enguany en el programa d’intercanvi amb els alumnes d’una escola de Londres

 

14 alumnes de 3r d’ESO, 2 de 4t d’ESO, i 3 de 1r de Batxillerat han participat enguany en el programa d’intercanvi amb estudiants de Londres que ofereix el CIDE. Aquest intercanvi es va dur a terme del 9 al 15 de gener de 2017 a Saint Cecilia’s Wandsworth, una escola d’educació secundària de la capital anglesa. Un cop els nostres alumnes eren a Londres, es varen allotjar a les llars angleses dels seus companys d’intercanvi.


Durant els dies que varen ser a Anglaterra, els alumnes del CIDE van assistir a diferents sessions de diverses assignatures durant tota la setmana. A més, van poder conèixer de primera mà la cultura anglosaxona i van gaudir d’una jornada didàctica amb els seus companys anglesos al Tate Modern i al Science Museum de Londres. Algunes de les activitats que van fer els nostres alumnes i de les atraccions turístiques que varen visitar són el Big Ben i les cases del Parlament, Piccadilly Circus, el palau de Buckingham, el parc de Saint James, The London Dungeons, el National History Museum, el gratacel Sky Garden… En aquest darrer lloc a més van tenir la possibilitat de veure unes vistes increïbles de tota la capital.


Durant aquesta setmana, els nostres estudiants varen practicar el seu anglès amb gent nativa, però no tan sols això. Varen fer servir una moneda diferent, i molts per primera vegada van emprar el metro d’una gran ciutat. També varen viure la gastronomia, els costums, i la vida quotidiana de Londres des d’una perspectiva única i diferent.

Per la seva banda, els alumnes anglesos de Saint Cecilia’s Wandsworth, també hi han visitat Mallorca on han estat d’intercanvi del 19 al 25 de juny de 2017. Els estudiants de Londres han participat a diferents activitats del CIDE i han anat a diverses excursions arreu de l’illa amb els seus companys d’intercanvi mallorquins com per exemple les Coves del Drach, el Port de Sóller, una sortida al cinema, les rutes literàries, el Castell de Bellver i la Seu. Així mateix, els estudiants de Batxillerat anglesos també han ajudat les nostres professores d’Infantil i Primària com a auxiliars de conversa en aquesta llengua estrangera.


Sense dubte, aquesta experiència ha obert als nostres estudiants el seu petit món adolescent i ha suposat una inoblidable experiència de creixement per
sonal.

 

 

 

 

Compartir: