El col·legi CIDE prepara la IV Travessa per la Serra de Tramuntana

 

Aquesta setmana s’ha realitzat la primera sortida preparatòria per a la IV edició de la Travessa CIDE per la Serra de Tramuntana que se celebrarà del 28 d’abril fins al 2 de maig. En total s’han caminat uns 19 quilòmetres des de la porta de l’escola CIDE fins al cementeri de Gènova passant per senders, muntanyes i boscos de la zona nord de Palma i gaudint d’unes vistes i d’un dia fantàstic.

Ja fa quatre anys que el col·legi CIDE celebra aquesta travessa, en la qual l’alumnat de 5è i 6è de Primària recorren aquest espai natural de Mallorca en cinc dies i quatre nits. Aquest any, els joves del CIDE passaran per Estellencs, Esporles, Deià, Font des Noguer, Es Pixarells (Lluc) i finalitzaran la seva caminada a Pollença.

Es tracta d’una experiència senderista en la qual els alumnes desconnecten de la ciutat i el renou, i connecten amb la natura. A més, aprenen a conèixer millor la Serra de Tramuntana, a superar-se a si mateixos, a esforçar-se, a reflexionar, a ajudar els altres… En definitiva, per a ells es transforma en una experiència única.

Compartir: