4t d’ESO A prepara les Olimpíades CIDE (31 de març) i el II Torneig benèfic de pàdel (29 d’abril)

Els alumnes de 4t d’ESO A, dintre del marc dels projectes ‘iemprènjove JES’ i el ‘VI Premi del Grupo Cooperatiu Cajamar al Foment de l’emprenedoria Cooperativa a l’Escola’, han posat en marxa una cooperativa de treball associat anomenada ‘Cooperativa Organitzadora d’Esdeveniments (CODE) S. Coop.’ Amb l’objectiu de portar-ho a la realitat, han decidit crear i gestionar les següents activitats, els beneficis de les quals aniran a parar a l’associació sense ànim de lucre, ‘Una possibilitat de vida’:

– Divendres 31 de març de 2023: Olimpíades CIDE. Els alumnes d’ESO, Batxillerat i Formació Professional podran gaudir dels següents torneigs d’esports: ping-pong, futbol, vòlei, bàsquet, escacs i bàdminton. Aquest esdeveniment formarà part dels esdeveniments programats per l’escola per viure la Festa de primavera aquest dia.

– Dissabte 29 d’abril de 2023: II Torneig benèfic de pàdel. En aquest cas, l’esdeveniment es durà a terme a la Universitat de les Illes Balears i podran participar, no sols els alumnes d’ESO, Batxillerat i FP, sinó també les seves respectives famílies i el personal del centre.

Des del CIDE, animam a participar a tota la comunitat educativa. Serà, de ben segur, un èxit cooperatiu! 

Compartir: