7a Diada Esportiva Intercooperativa al CIDE

 

diada esportiva

 

S’ha celebrat un any més la setena Diada Esportiva Intercooperativa al pavelló esportiu del CIDE. Ha estat una jornada en què han participat diferents escoles com el CIDE, Es Liceu, Aula Balear i Mata de Jonc.

Durant dues hores una cinquantena de treballadors de les diferents escoles han participat en una jornada esportiva on ha primat per damunt de tot la companyonia i l’esportivitat. Junts han practicat el korfbal, el kin ball, i altres reptes basats en la cooperació entre els membres del grup.

 

diada esportiva       diada esportiva

diada esportiva       diada esportiva

 

Es tracta d’esports que no són molt coneguts però que tenen una filosofia que encaixa perfectament amb l’ideari de les cooperatives d’ensenyament. Per exemple, el korfbal és un esport similar al bàsquet que es juga entre dos equips mixtos que busquen introduir una pilota dins d’una cistella de color groc i que es basa en principis com la cooperació, la no-violència, l’habilitat i la coeducació.

 

diada esportiva      diada esportiva

diada esportiva

 

El kin ball és un esport d’equips que va ser creat al Canadà i que té com a finalitat eliminar l’individualisme en l’esport, fomentar la interacció positiva i la cooperació entre els membres del grup.

 

diada esportiva       diada esportiva

diada

 

En definitiva, l’objectiu d’aquesta jornada no és tan sols divertir-se sinó també fomentar el treball cooperatiu, una eina que té molts beneficis com el d’ajudar a establir relacions entre companys, cohesionar el grup, resoldre conflictes i desenvolupar habilitats socials entre d’altres.

Aquesta jornada està organitzada per la sectorial d’ensenyament de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears, UCTAIB, i està emmarcat dins dels actes previstos dins de la celebració de la Setmana del Cooperativisme a les Illes Balears.

 

diada esportiva       diada esportiva

diada      diada

 

Directe del programa “Ara Mateix” d’IB3 TV sobre aquesta diada:

Compartir: