Els alumnes de 1r i 2n de Primària gaudeixen dels Jocs Cooperatius d’aigua

 

Ara que s’acosta l’estiu i arriben els darrers dies d’escola, què millor que gaudir d’un matí ple d’aigua. Per això, els alumnes de 1r i 2n de Primària han participat un any més als jocs cooperatius que organitzen els mestres d’Educació Física de l’etapa.

Els jocs s’han realitzat al camp de futbol del CIDE, que s’ha omplert de nins en banyador amb ganes d’acabar ben banyats. I ho han aconseguit. Això sí, després de superar tots els reptes que tenien preparats per a l’ocasió.

El primer joc consistia a dur tassons plens d’aigua fins a unes gerres que hi havia davant. I ho han fet de totes formes… de front, d’esquena, etc.

Al segon joc el que havien de fer, per grups, era dur un matalàs i fer un circuit de diferents maneres: a la peu coix, amb el cap…

I el darrer joc, un dels quals els ha engrescat més, ha estat creuar una lona amb una esponja ben banyada d’aigua per omplir d’aigua una gerra. Però aquesta lona no estava eixuta, sinó que estava ben banyada amb aigua i sabó. No és estrany que molts d’ells acabassin decidint llençar-s’hi amb tota la panxa.

Un matí molt divertit en què han gaudit d’estar amb els seus companys i sobretot d’acabar ben banyats!

 

Compartir: