A 2n i 3r de PMAR descobreixen els 3 arbres més emblemàtics de Palma

 

Els alumnes de 2n i 3r de PMAR, juntament amb els seus tutors, realitzaren la primera sortida conjunta del trimestre. Una característica important del programa de PMAR a la nostra escola és realitzar no només sortides tècniques per Palma per treballar les diferents assignatures, sinó que també es realitzen sortides emmarcades dins el Pla d’Acció Tutorial.

Aquesta sortida tenia com a objectiu treballar el sentiment de consciència individual i consciència col·lectiva dins el grup. Durant la passejada es visitaren tres arbres emblemàtics de Palma: el ficus ubicat al cementiri de Palma, amb una antiguitat de més de 200 anys, el ficus del jardí de la Misericòrdia, amb molt bon estat de conservació a diferència de l’anterior, que ha sofert molts d’actes vandàlics, i el bellaombra de la plaça de la Reina, que és l’arbre més gros d’aquesta espècie a les Illes Balears.

Els alumnes també pogueren conèixer la Biblioteca de Cultura Artesana i els serveis que tota la xarxa de biblioteques ofereix. Després gestionaren l’obtenció del seu carnet de biblioteca.

 

     
Compartir: