A 5è D i 4t C de Primària reben la visita d’Antonio Dionis, membre de l’Expedició Antàrtida

 

A Educació Primària enguany hem començat a fer feina per projectes. A 5è D n’estan fent un que es diu “Per què els continents tenen aquesta forma?”. Per aquest motiu han convidat al CIDE Antonio Donis, el capità de l’exèrcit de terra, que d’aquí un mes parteix cap a l’Antàrtida. El seu objectiu és donar suport logístic als científics que també estaran allà fent les seves investigacions científiques. També es va convidar als alumnes de 4t C que estan realitzant el projecte “Viatjam pel món”, ja que la seva experiència els ajudaria a aprofundir els seus coneixements sobre les característiques d’aquesta zona.

Durant la xerrada Antonio Dionis els va contar moltes curiositats de l’Antàrtida com per exemple que en aquest punt del planeta ara és estiu, que allà no podran veure cap ós polar (ja que, contràriament al que pensaven, només es troben al nord), que hi poden trobar un munt de varietats de pingüins, i moltes altres coses més.

Aquestes conferències estan dins el marc de donar a conèixer aquesta expedició que es realitza cada any. Si voleu saber més sobre l’expedició només heu de seguir @Antartica_ET a les xarxes socials. Els nostres alumnes han après moltíssim i de ben segur que faran un bon seguiment de l’expedició que es farà enguany.

 

Compartir: