A Primària es preparen per viure Halloween

Falten pocs dies per a Halloween, per això el departament d’anglès de Primària fa setmanes que fa feina sobre aquesta festa tradicional anglosaxona que se celebra la nit del darrer dia d’octubre.

A més d’aprendre més sobre aquesta tradició (què es fa, què mengen, com decoren les cases, quins jocs fan, etc.), també han fet cançons, jocs i han après vocabulari nou. Per ambientar més la festa, han decorat les portes de totes les classes de 1r i 2n de Primària amb tota mena de personatges: fantasmes, dimonis, esquelets, monstres, aranyes, jokers… Quina por!

Després de treballar-ho a classe, els nins i nines de 1r i 2n de Primària han viscut la festa dins la seva aula. Una bruixa els ha ensenyat els ingredients de les seves pocions màgiques i per grups intentaven entrar a la seva casa. Junts havien de cantar amb les paraules màgiques “trick or treat…”. Si ho feien bé, la bruixa feia un tracte amb ells i els hi feia un regal. Com ja no es poden dur dolços a l’escola, l’alumnat ha rebut dos anells ben divertits!

D’altra banda, l’alumnat de 6è de Primària empra les seves destreses plàstiques i les aprofiten per decorar les seves “Halloween’s doors”.

A la resta de cursos de Primària també han aprofitat per treballar el vocabulari mitjançant un “Escape Room”.

Compartir: