Campus i escoles d’estiu 2017

Aquí teniu tots els campus i escoles que es faran durant l’estiu a les instal·lacions del CIDE.

 

CIDE Summer Camp: Vols aprendre anglès mentre et diverteixes fent tot tipus d’activitats com: teatre, cuina, esport, karaoke, etc.? Es farà íntegrament en llengua anglesa. Aquesta escola d’estiu es realitzarà del 2 al 28 de juliol. Més informació aquí.
Campus d’estiu d’Aloha: entrena els teus “superpoders” com la imaginació, la creativitat, la concentració o l’orientació espacial. Com? De la manera més divertida possible: a través de gimcanes, jocs d’aigua, reptes mentals, activitats musicals, treballs manuals… Tria la setmana que vulguis del 26 de juny al 8 de setembre. Més informació aquí.
instal. esportives 10 Campus de futbol: apunta’t al campus de tecnificació de futbol. Està dirigit a nins i nines nascuts entre 2003 i 2014. Gaudeix d’aquest esport i aprèn, fes amics, juga i diverteix-te. Es realitzarà entre els dies 26 de juny i 28 de juliol. Més informació aquí.
Campus de bàsquet: apunta’t al campus d’estiu que organitza el club de bàsquet CIDE on es realitzaran diferents grups per edats i podràs complementar la tecnificació de tot l’any, o bé iniciar-te en l’esport i gaudir d’unes vacances divertides fent jocs d’equip, exercicis de psicomotricitat, etc. Tria la setmana que vulguis del 26 de juny al 28 de juliol. Més informació aquí.

 

* Pròximament us donarem més informació sobre els Campus d’estiu de la resta de clubs esportius.

Compartir: