Alumnes de Manjon i Gorg Blau coneixen les opcions del CIDE per continuar estudiant quan acabin l’ESO

Alumnes de les cooperatives d’ensenyament Manjon i Gorg Blau varen visitar el col·legi CIDE per conèixer de primera mà les instal·lacions, serveis i l’oferta educativa que ofereix el nostre centre per continuar els seus estudis una vegada acabin l’ESO i/o els mòduls voluntaris que fan al seu col·legi.

Una jornada de portes obertes per als alumnes, als quals es va informar dels quatre tipus de Batxillerat de què disposarà el CIDE el curs 2015/16 (Ciències, Humanitats, Socials i Art) i els cicles formatius que impartim (Gestió Administrativa, Instal·lacions elèctriques i automàtiques i Sistemes microinformàtics i xarxes)

A més, els alumnes de 4t ESO del col·legi Manjon i de 4t ESO i Mòduls voluntaris de Gorg Blau varen fer un recorregut per les instal·lacions i els vàrem informar del funcionament del nostre centre.

A continuació, separats per col·legis, els explicàrem com funciona el nostre laboratori i visitàrem els nostres artistes del Batxillerat artístic al seu taller mentre impartien classe. Els alumnes els explicaren la forma de creació i elaboració dels dibuixos i escultures.

Després varen anar a visitar les completes instal·lacions dels nostres cicles formatius. Els alumnes del CIDE, mitjançant una sèrie d’activitats que havien preparat conjuntament amb els professors, els explicaren perfectament els coneixements i pràctiques que es desenvolupen a cada cicle.

I si ens hem de quedar qualque cosa d’aquesta jornada, és la complicitat i l’entesa que hi va haver entre els alumnes de les tres cooperatives d’ensenyament.

Compartir: