Alumnes de Secundària participen en el concurs Fotojove amb el ‘Guernica’ com a temàtica del certamen

 

L’alumnat de Secundària participa un any més en el concurs de fotografia Fotojove, projecte de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma. La temàtica que presenta el certamen d’enguany és el ‘Guernica’, quadre pintat per Pablo Picasso l’any 1937.

L’encarregada de l’organització d’aquesta activitat durant les 24 edicions, Pilar Negredo, ha visitat l’escola per donar unes xerrades informatives als alumnes sobre el concurs i explicar més detalls sobre l’obra i el seu context històric, la guerra civil espanyola.

Els alumnes hauran de realitzar cinc fotografies que facin referència o s’inspirin d’alguna manera amb el ‘Guernica’: tres d’elles han de correspondre a una simbologia del quadre (toro, cavall, colom, dona agenollada, soldat mort amb flor…), una altra fotografia que connecti amb l’esperança o dolor de l’autor i finalment una fotografia cubista, treballant la descomposició de la imatge.

Ara només ens queda esperar a poder gaudir de les fantàstiques fotografies amb què ens sorprenen els nostres alumnes any rere any. Son uns autèntics artistes!

 

 

 
   
Compartir: