Alumnes d’ESO i Batxillerat ofereixen un concert de nadales per als més petits de l’escola i per a pares

 

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO i de 1r de Batxillerat també varen celebrar l’arribada de Nadal amb dues funcions musicals, una per a alumnes i l’altra per a pares, per compartir música i il·lusió en aquestes dates tan especials.

Amb aquest motiu, els alumnes varen oferit una mostra del repertori que han preparat a classe amb el professor Àlvar Servera. Varen cantar obres de diversos compositors i èpoques: cançons, nadales i tonades populars de diversos llocs del món. En concret, els alumnes treballen composicions a una, dues, tres i quatre veus, en forma cànon i també polifòniques, algunes amb acompanyament instrumental i altres “a capella”.

Els alumnes varen cantar cançons com ‘Hark the herald angels sing’, ‘Tres cançons nadalenques’, ‘Nadal’, ‘Adeste Fideles’, ‘El noi de la mare’, ‘We wish you a merry Christmas’, ‘Santa Nit (Stille Nacht)’, i varen tancar el concert amb la cançó ‘El trineu (Gingle Bells)’.

Un gran espectacle que va fer gaudir tots els alumnes i pares que presenciaren les dues funcions. A més, la sessió dirigida a pares va aconseguir omplir el teatret de l’escola.

Tots ells, us desitjen un bon Nadal i unes bones festes!

 

   
 
   
Compartir: