Aprenem a descriure persones en anglès de forma cooperativa a 5è i 6è de Primària

 

Aprendre a descriure persones en anglès no sembla una feina fàcil per als alumnes de Primària. Però si a l’hora de fer-ho unim la creativitat dels mestres i la dels alumnes, el resultat pot ser immillorable. És el que ha succeït a les sessions d’anglès de 5è i 6è d’Educació Primària. En concret, els alumnes de 5è han treballat la presentació i la descripció física d’una persona i han fet una presentació oral. I d’altra banda, els alumnes de 6è, han fet també una exposició oral, però en el seu cas treballant la descripció física d’una persona i la seva manera de vestir.

 

Tc anglès 5è EP 1

 

Tot ho han fet en grups cooperatius, on cada membre ha preparat la seva tasca i els seus propis companys de grup han estat els encarregats de revisar-la i ajudar-los a millorar-la.

 

Tc anglès 5è EP 2

 

Ja veis, que de vegades no basta amb afegir recursos digitals a les sessions d’anglès i poder gaudir de vídeos adaptats a la temàtica que es treballa. Quan els alumnes donen vida a les lliçons i poden adaptar-les, reconstruir-les i representar-les, assoleixen millor els continguts.

 

El resultat, com veis, ha estat tot un èxit!

 

Tc anglès 5è EP 3   Tc anglès 5è EP 4

Compartir: