Apunta’t als Cicles Formatius del CIDE i… prepara’t pel món laboral!

El Col·legi CIDE, la cooperativa d’ensenyament més antiga d’Espanya, oferim més de 50 anys d’experiència i una àmplia trajectòria en Formació Professional. Des de l’entrada en vigor de l’FP, el CIDE va apostar per donar sortida a la demanda d’una part del nostre alumnat i a les exigències actuals del mercat laboral i a dia d’avui continuam fent feina per ampliar la nostra oferta formativa.

Per aquest motiu i perquè el nostre alumnat demostri una gran preparació i responsabilitat, tenim les millors empreses per realitzar les seves pràctiques formatives. Les empreses confien en la formació dels i de les nostres joves i a més de facilitar les pràctiques professionals, moltes d’elles els han ofert, en acabar, un contracte laboral. Tant és així que tenim un grup important d’antics alumnes treballant-hi a moltes.

Apart del tracte humà i personalitzat que ens caracteritza envers el nostre alumnat, el professorat dels diferents cicles formatius i de la Formació Professional Bàsica són especialistes en les seves matèries. La majoria només imparteix formació professional i estan en contínua formació per transmetre a l’alumnat les darreres exigències del mercat laboral.

A més, al CIDE fomentam el treball en equip, potenciam l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i la iniciativa individual i col·lectiva i comptam amb un projecte d’educació emocional únic que també es du a terme en aquesta etapa.

El CIDE ofereix formació professional de grau mitjà en les especialitats de Gestió Administrativa, Instal·lacions elèctriques i automàtiques i Sistemes microinformàtics i xarxes i, també, el cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i d’Administració i Finances, incloguent la MODALITAT INTENSIVA (conegut anteriorment com FP DUAL), en la qual es combina la formació en el centre educatiu i la formació remunerada a una empresa amb un contracte de treball. A més, ofereix Formació Professional Bàsica (Títol Professional Bàsic en Serveis Administratius).

El nostre alumnat  adquireix coneixements teòrics i pràctics per desenvolupar-se davant qualsevol situació. Comptam a les aules amb els darrers programes, sistemes i equips que reprodueixen la realitat que es trobaran a les empreses. El gran ventall d’empreses que tenim per oferir als i les nostres joves, les pràctiques reglades i la dilatada trajectòria del nostre professorat ens dóna un valor afegit a l’hora de triar el nostre centre.

A més, el CIDE ofereix al seu alumnat projectes de mobilitat com el que garantitza ser un centre acreditat Erasmus. D’aquesta manera, tenen la possibilitat d’aconseguir beques cofinançades amb fons europeus que donen l’oportunitat als nostres joves de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la Unió Europea.

Tria el CIDE!

Oferta educativa

Formació Professional Bàsica:

Cicles Formatius de Grau Mitjà:

Cicle Formatiu de Grau Superior:

Serveis

El CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix als seus i a les seves estudiants tota una sèrie de serveis afegits com:

Compartir: