Apunta’t com sponsor a la VI Cursa Cooperativa CIDE 2019!

 

El CIDE torna a celebrar, un any més, una nova edició de la cursa solidària. Aquest any, la Cursa Cooperativa se solidaritza amb ABADIP (Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris) i amb Mater Misericordiae. La cita de la VI Cursa Cooperativa CIDE 2019 serà diumenge 5 de maig i les inscripcions es faran a través de la pàgina web EliteChip.

L’any passat hi va haver al voltant de 1.000 participants en la cursa i prop de 3.000 persones es varen donar cita en aquesta jornada lúdica i esportiva.

La participació de gairebé 70 empreses col·laboradores va ser essencial en l’èxit d’aquesta jornada. Per aquest motiu, tornam a demanar la participació i col·laboració dels patrocinadors en aquesta cursa solidària, ja sigui amb productes (que seran distribuïts i sortejats entre els participants) i/o aportacions econòmiques.

Tots els nostres col·laboradors, sigui quina sigui la seva aportació, formaran part del nostre panell publicitari de la cursa. A més, a la nostra camiseta de la cursa hem reservat un emplaçament publicitari per a aquells col·laboradors, un màxim de tres, que puguin aportar 1.000 euros o més a aquesta causa solidària.

Si voleu participar en la cursa com sponsor, posau-vos en contacte amb nosaltres a través de l’email cursa@cide.es fins divendres dia 5 d’abril.

Compartir: