Aspanob presenta al CIDE la III edició de la cursa cooperativa

 

acursacooperativaCIDE_1

Avui dimarts ha tengut lloc l’acte de presentació de la III Cursa cooperativa CIDE, que -per si encara no ho sabeu- se celebrarà aquest diumenge dia 8 de maig a partir de les 10.00 h i on esperam batre el rècord de participació de l’anterior edició, superant els 800 corredors. Enguany els fons aniran destinats a Aspanob (Asociación de padres de niños con cáncer de Baleares).

acursaPOSTER_2016_LOGOS-01

El president d’Aspanob, Jaume Coll, ha destacat la importància d’iniciatives com aquesta. ‘Suposa molt per nosaltres, perquè els darrers anys ens han llevat moltes subvencions. Si no fos per ajudes com aquesta, no podríem mantenir tota la nostra estructura d’associació’, ha destacat.

La cursa cooperativa ja fa tres anys. A la primera edició, els fons varen anar a parar a Caritas, mentre que l’any passat es destinaren a l’associació Da un paso con Rodrigo.

Vos recordam que la cursa de diumenge tendrà dues categories: infantil i adults, amb distàncies entre els 500 metres i els 6’3 quilòmetres. També se celebrarà una caminada popular de tres quilòmetres. Per a tots aquells que encara no vos hi heu apuntat, ho podeu fer a través de www.elitechip.net

Compartir: