Benvinguda Jaia Corema!

Els nins i nines d’Infantil es varen ajuntar al pati per dir adéu al Rei Carnestoltes. Li varen explicar com havia anat la setmana anterior i va poder comprovar que tots havien complert les tres ordres que els havia donat. Així doncs, podien acomiadar-se d’ell fins a l’any vinent. Per no deixar-lo sol, vàrem donar la benvinguda a la Jaia Corema, que va arribar com va poder amb les seves set cames i amb ajuda d’una mestra, perquè ja és velleta. 

Com sabeu, la Jaia és una senyora que té set peus i que representa la Quaresma amb les seves set setmanes, i que antigament s’exposava a les cases durant aquesta època de l’any fins al dissabte de Pasqua, que era el moment de llevar-la. 

Com mana la tradició, fins que arribi aquest dia, cada setmana els nins i nines de cada classe hauran de llevar una de les seves set cames a la Jaia Corema i així podran comprovar quantes setmanes falten per a les vacances de Pasqua. I ja que eren tots junts, vàrem considerar un bon moment per llevar-li la primera cama entre tots. Quina sort! Adéu Jaia Corema, fins a la pròxima setmana!

Compartir: