Bona acollida de les xerrades de ‘Las ovejas de Mica’ per als alumnes de Secundària

 

DSC_3191

‘Las ovejas de Mica’ varen visitar fa uns dies el CIDE. I qui són, us demanareu alguns? Doncs es tracta d’una associació d’alcohòlics rehabilitats que, a més d’altres coses, fan unes xerrades de sensibilització sobre l’alcoholisme molt interessants.

I és que una de les prioritats del CIDE es vetlar pel benestar dels alumnes i donar-los la màxima informació de tots els problemes als quals es poden enfrontar en la seva vida quotidiana. Per aquest motiu, i dins el Pla d’acció Tutorial per al curs 2015-16, s’estan fent una sèrie de xerrades, sempre d’actualitat i amb temes molt interessants per als alumnes, a càrrec de diferents entitats: com ja hem comentat Las ovejas de Mica, però també la Policia Nacional, Centre de Salut, Internet segura i Projecte Home, totes elles impartides o bé per professors del centre (les referides a Educació emocional) o per professionals que ens aporten una visió més tècnica i propera als alumnes sobre aquestes situacions.

DSC_3148 DSC_3188

Us volem recordar que per aquest tercer trimestre encara tenim previstes altres xerrades. Ben atents! Són aquestes:

Per a 1r d’ESO, la xerrada del pla director de la Policia Nacional sobre Assetjament escolar, a més de tres sessions d’Educació emocional.

Per a 2n d’ESO, altres tres sessions d’Educació emocional i la xerrada del pla director de la Policia Nacional sobre bandes violentes, racisme i intolerància.

Per a 3r d’ESO, tres sessions d’Educació emocional i el Taller d’igualtat, impartit al Centre de Salut de la Vileta.

Per a 4t d’ESO, també tres sessions d’Educació emocional i la xerrada del pla director de la Policia Nacional de Violència sobre la dona i discriminació.

I finalment, per a FPB, el Rompecabezas (Projecte Jove).

DSC_3156

Compartir: