Bona acollida de les xerrades d’orientació universitària pele alumnas de 2n de Batxillerat

xerradesUIB_3

Aquesta setmana, els alumnes de segon de Batxillerat (tant de ciències com de lletres i artístics) han pogut escoltar de primera mà la perspectiva que alguns alumnes universitaris tenen dels seus graus.

Els lletraferits han rebut informació del grau de Llengua i literatura castellana per part d’en Martín, un estudiant de primer curs a la Universitat de les Illes Balears (UIB). D’altra banda, han estat informats respecte al doble grau de Comunicació audiovisual i Periodisme per part dels estudiants Laura i Víctor, de la universitat privada del Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG).

xerradesUIB_4Als de ciències, na Kika Salas els ha informat sobre Enginyeria electrònica industrial i automàtica; també han rebut informació sobre Psicologia i, per acabar, na Isa Lòpez els ha xerrat sobre Informàtica.

Per fer-se una idea de com els alumnes han seguit les xerrades basta dir que, quan ha sonat el timbre del patí, ningú s’ha mogut del seu seient i han estat més de deu minuts del seu esplai escoltant les explicacions! En acabar, tots els conferenciants han estat envoltats pels alumnes àvids de més informació.

Ha estat un poc més d’una hora entretinguda i profitosa que ha servit per orientar els alumnes i, en alguns casos, ajudar-los a prendre una decisió quasi definitiva sobre el seu futur.

Compartir: