Campanya de solidaritat amb Ucraïna

Benvolgudes famílies,

Davant el conflicte bèl·lic que està patint Ucraïna posam en marxa una campanya solidària per ajudar en aquests moments a les persones que més ho necessiten. 

Si estau interessats en col·laborar, ho podeu fer de diferents maneres:

  • Fent una donació a Càritas, entitat que està present a Ucraïna des de fa anys,  al número de compte: ES04 2100 0011 8902 0098 3959 o a través del següent BIZUM 38191. Per a més informació sobre la campanya vos deixam l’enllaç.
  • Fent una donació a l’Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu, entitat que està present a Ucraïna i Polònia des de fa anys, al número de compte: ES63 0049 6096 4225 1013 7261 o a través del següent BIZUM 04106. Per a més informació sobre la campanya vos deixam l’enllaç.
  • Església ucraïnesa de Mallorca. Els alumnes ho podran dur a la classe fins dia 23 de març els productes que detallam a continuació:

– Aliments en llauna (prioritat – important que no siguin de cristall), fruits secs, barretes energètiques, menjar per a nins, etc.

– Mantes, sacs de dormir, coixins, roba de llit, motxiles, cables, generadors, prismàtics, piles, calefactors, auriculars, teteres, llanternes, bancs d’energia, dipòsits d’aigua, etc.

– Kits d’higiene personal,  sabó, detergent, raspalls de dents, màquines d’afaitar, vaixella de metall, etc.Medicaments: analgèsics, antibiòtics, antiinflamatoris, adrenalina, alcohol, aigua oxigenada, betadine, gases, venes, guants de goma, productes per a cremades articles d’ortopèdia, etc.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Atentament

La Direcció

Compartir: