Campus i escoles d’estiu 2023

Al CIDE tenim una àmplia oferta d’escoles d’estiu on els infants podràn practicar tota mena d’esports (futbol, bàdminton, vòleibol, bàsquet…), així com fer manualitats, contes, jocs… A continuació vos detallam els diferents campus que hi haurà per l’estiu de 2023:

Campus d’estiu CIDE: apunta’t a l’escola d’estiu! Està dirigit per a nins i nines de 3 a 12 anys i es farà del 26 de juny al 31 de juliol. Gaudeix de tota mena d’activitats com contes, danses i cançons, dinàmiques de grup, expressió corporal, gimcanes, jocs d’equip, tradicionals i esportius, treballs manuals i tallers amb material reciclat entre molts d’altres. Més informació:

Campus de bàsquet: apunta’t al campus de tecnificació de bàsquet. Està dirigit a nins i nines de 4 a 18 anys. Es realitzarà entre els dies 26 de juny al 4 d’agost.Més informació:

Campus de futbol: apunta’t al campus de tecnificació de futbol. Està dirigit a nins i nines nascuts entre 2008 i 2018. Gaudeix d’aquest esport i aprèn, fes amics, juga i diverteix-te. Es realitzarà entre els dies 26 de juny i 21 de juliol. Més informació aquí:

Campus de voleibol: apunta’t al campus de tecnificació de voleibol. Està destinat a nins i nines nascuts entre el 2009 i el 2015. Realitzaras sessions d’entrenament, jocs, regals… i rebràs la visita de jugadores de la Superlliga. Serà del 26 de juny fins al 14 de juliol. També podeu apuntar-vos a la tecnificació per a joves nascudes entre 2008 i 2010 del 26 de juny al 30 de juny. Més informació:

Campus de bàdminton: apunta’t al campus de tecnificació de bàdminton del 26 de juny al 7 de juliol. Està destinat a nins i nines de tots els nivells. Es realitzaran entrenaments, jocs, competició, activitats aquàtiques, tallers de manualitats…

Compartir: