Canvi de pàgina de Facebook

Per al CIDE és fonamental la comunicació amb la comunitat educativa, alumnat, mares i pares i professorat. En aquesta línia, hem dut a terme una optimització de perfils a les xarxes socials, homegeneïtzant els noms d’usuari, la imatge corporativa i els canals de difusió, que s’han ampliat.

No obstant això, des de fa quasi un any tenim una limitació molt important amb la pàgina de Facebook, creada el 2014 i que ara no podem gestionar de manera completa per incidències tècniques i de permisos. Després de mesos de contactes amb META i d’acreditació de documents, no ha estat possible obtenir l’administració completa del perfil, limitant molt la nostra tasca informativa i comunicativa. 

Per aquest motiu, s’ha pres la decisió de crear un nou perfil, on disposem de tots els permisos de gestió, per tal d’acostar-vos la informació de forma més senzilla, i que poguem editar el perfil per facilitar la comunicació, per exemple, creant esdeveniments, canviant la imatge del perfil o l’avatar; el passat 8M no vàrem poder canviar la imatge per commemorar el Dia de la Dona, i creiem que no pot tornar passar.

Vos convidam a seguir el nou perfil del CIDE a Facebook, on seguirem compartint el dia a dia del col·legi, d’una forma molt més propera. Hi podeu accedir fent clic a l’enllaç o damunt la imatge a continuació: https://www.facebook.com/cidecooperativa

header nou facebook cide

Compartir: