Celebram Carnaval amb una rueta i una xocolatada

Els alumnes d’Infantil i Primària del CIDE han celebrat la seva Rua de Carnaval. Enguany però, la probabilitat de pluja i vent ha fet que s’hagués d’anul·lar la volta pels carrers de Son Rapinya i se substituís per dues ruetes pels passadissos de l’escola.
Els alumnes d’Infantil i de 1r i 2n de Primària es varen distribuir pels laterals del primer pis i els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària varen desfilar entre els més petits. Hi havia disfresses de tot tipus: esportistes, personatges mitològics, pallassos, vaquers… Els alumnes de 5è varen sorprendre no tan sols amb els seus vestits, sinó amb les seves curioses xirigotes, que varen elaborar a classe i que varen provocar més d’un somriure.
Després de l’hora del pati, va ser el torn dels més petits de l’escola que varen desfilar també, però pel tercer pis, on els esperaven els més majors fent onades, cantant i animant-los de valent. Els alumnes de 1r i 2n de Primària anaven disfressats de mims i a Infantil cada classe duia un vestit diferent. Hi havia corets, emoticones, cavallers, animals, nans, pirates…
Un dia molt divertit que ha acabat de la forma més dolça, amb una xocolatada amb coca, en la qual ha col·laborat l’APIMA de l’escola. 

 

 
 

 

 

 

 

Compartir: