Celebram el nostre 50è aniversari amb un pastís gegant

Aquest curs celebram el nostre 50è aniversari i per això no podíem deixar de bufar espelmes. Toni Ortiz, cap de cuina, i tot el seu equip han estat treballant dos dies per fer aquest enorme pastís de devers 250 kg, que ha donat menjar als més de 2000 alumnes de l’escola, així com a tots els treballadors del centre.

El pastís ha estat elaborat amb crema pastissera, bescuit, nata i trufa. A més, ha estat decorat amb el logo del 50è aniversari del CIDE i diferents motius primaverals, tots fets amb oblees.

 

 

Veure el pastís ha estat tot un esdeveniment per als alumnes de les diferents etapes educatives, que han anat passant des de primera hora del matí pel menjador de l’escola. Els primers a veure’l han estat els alumnes de Secundària, després els d’Infantil i 1r i 2n de Primària. I ja al migdia, la resta d’alumnes de Primària.

 

 

Les 15 h ha estat l’hora escollida per fer la tallada oficial del pastís per part de l’actual director Joan Perelló, la presidenta de la cooperativa, Malena Riudavets, i el cap de cuina, Toni Ortiz. Són molts els treballadors que s’han acostat per gaudir d’aquest moment de companyonia i germanor amb l’objectiu de celebrar un cop més aquest any tan especial i significatiu per a la nostra escola.

 

 
 

 

Compartir: