Celebram la 35a Festa de Primavera

 

Al col·legi CIDE hem donat un any més la benvinguda a aquesta nova estació de l’any amb la nostra tradicional Festa de Primavera, que enguany compleix 35 anys. Va ser un dia de festa en què es van reunir més de 2000 persones entre alumnes, pares, familiars i membres de la comunitat educativa. Tot i la pluja, des de primera hora del matí, l’escola es va omplir de gent que volia gaudir de totes les activitats organitzades.

Els més matiners com sempre varen ser els pares dels més de 350 alumnes d’Educació Infantil, des de 4t fins a 6è, que varen esperar que els menuts, ben disfressats amb els seus vestits, mostrassin les seves treballades coreografies. Enguany vàrem poder escoltar i veure balls com: “Solo si es contigo”, “El rey león”, Todo cambió”, “Better When I’m Dancing”, “I Can’t Stop the Feeling” o “Madre Tierra”, entre d’altres. Unes actuacions que varen fer aixecar els pares que omplien el pavelló esportiu de l’escola.

Els alumnes de 4t d’ESO també varen participar en la Festa de Primavera. Varen organitzar al pati de voleibol tot tipus de jocs solidaris com carreres de sacs, jocs amb pilotes botadores, mocadors, cordes, pinta cares, etc. perquè els nins estiguessin ben entretinguts. Això sí, per una bona causa, ja que tot el que varen recaptar durant el dia anirà a parar a les dues ONG’s que ells, mitjançant el programa ICAPE (Pla Integral de l’Impuls de les Capacitats Emprenedores del Govern de les Illes Balears), han creat. Es tracta de E.U.D. i “Manos por Anantapur”, dues organitzacions sense ànim de lucre que col·laboren amb la Fundació Vicente Ferrer per crear una escola a Dodagatta, a l’Índia. Per la seva part, els alumnes de 1r i 2n d’ESO varen organitzar diferents paradetes de regals, cossiols, pa amb oli i coques per recaptar fons per al seu viatge d’estudis.

A més, durant tot el matí es va gaudir del karaoke al teatre de l’escola i de l’exposició dels projectes i històries d’aula que es va muntar a la biblioteca i a la recepció del CIDE i que recullen la feina feta pels alumnes d’Educació Infantil i Primària durant els darrers mesos. Els pares van trobar de tot, des d’un cavall i una vaca a mida real, fins a un camió de bombers, un coet, robots… La recepció també es va omplir de pares que es feien fotos en un dels photocalls creats per les mestres i van gaudir del castell gegant ubicat a l’entrada del centre.

Per altra banda, la pluja va obligar a anul·lar el flash mob que tenien preparat el quasi 800 alumnes d’Educació Primària i que feia un repàs per les principals músiques del planeta. L’actuació d’una mitja hora de durada estava prevista fer-la al camp de futbol, que com a conseqüència de les fortes pluges caigudes durant la nit i el matí, varen deixar la gespa anegada d’aigua.

I finalment, aquells que volien recuperar forces després d’un dia ben intens, es varen traslladar fins a la zona del menjador on es va servir una deliciosa paella elaborada per l’equip de cuina de l’escola. Una jornada de diversió i germanor perfecta per gaudir amb tota la comunitat CIDE. Vos hi esperam l’any que ve!

 

     
 

 

 

 

Compartir: