Cercant les pedagogies més innovadores de Catalunya

Representants de l’equip directiu i del Consell Rector del CIDE, juntament amb altres membres de cooperatives d’ensenyament de Mallorca, han estat un parell de dies trescant per centres capdavanters de la innovació a Catalunya.
L’objectiu d’aquest viatge ha estat conèixer com treballen dues cooperatives i dues escoles públiques d’aquesta comunitat.
El primer dia vàrem visitar l’Escola Sant Gervasi, una cooperativa de referència a escala nacional, on ens varen presentar els seus trets fonamentals com a escola i com a cooperativa. Després, ens vàrem dividir per etapes, i els encarregats d’infantil i primària varen visitar la cooperativa Institució Montserrat. D’altra banda, els responsables d’ESO, FP i Batxillerat varen aprofitar per conèixer el projecte de l’IES Quatre Cantons.
L’endemà, les visites cercant la innovació arribaren a l’IE Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia. Quatre centres ben diferents però amb una premissa comuna: la innovació a l’escola. D’aquesta forma hem pogut conèixer diferents formes més innovadores de treballar pedagògicament i, així, continuar la nostra formació per poder oferir el millor als nostres alumnes.

 

dav

Compartir: