Cinc alumnes del CIDE, premiades al concurs Fotojove

El CIDE torna a repetir èxit fotogràfic amb cinc alumnes de l’escola que han estat premiades a la XXIV edició del concurs Fotojove, un projecte de Palma Fotogràfica per a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma dins el programa Palma Educa. Les guanyadores han estat les següents:

CATEGORIA DE 13 a 15 ANYS

2n premi. Foto Ruano. Tania Otamendi Hennig (3r ESO B).

4t premi. Centre d’Estudis Fotogràfics. Daria Sanduta (4t ESO E).

9è premi. Cines de Palma. Carla Martínez Oliver (2n ESO B) i Núria Navarrete Balaguer (3r ESO A).

CATEGORIA de 16 a 20 ANYS

2n premi. Centre d’Estudis Fotogràfics. Joana Eugènia García (2n Batx C).

Des del centre volem transmetre la nostra enhorabona i agraïment tant a les premiades com a tots els alumnes que han participat en aquesta edició. La temàtica d’enguany ha estat el Guernica. Els participants han hagut de realitzar cinc fotografies fent referència o inspirant-se d’alguna manera en el quadre pintat per Pablo Picasso l’any 1937. En aquestes imatges hem pogut veure com, mitjançant la reinterpretació del famós quadre, s’han reflectit gran quantitat d’aspectes referits a la no-violència, a l’esperança i a la denúncia de la injustícia social, entre d’altres.

Les fotografies guanyadores estaran exposades al Casal Solleric, que romandrà obert fins al dia 4 de juny. Hi podreu trobar gran quantitat de fotografies realitzades pels nostres alumnes així com per alumnes d’altres centres, a més del quadre del Guernica realitzat fa uns anys per alumnes de batxillerat artístic dins l’assignatura de Volum, amb la professora Eva Murillo, que podreu veure a la sala annexa de l’entresòl.

Us animam a visitar-la, segur que en gaudireu molt!

     
     
Compartir: