Cinc alumnes del CIDE, premiats a les Proves Cangur de matemàtiques

aaaprovescangur_2

El passat dilluns 16 de maig va tenir lloc el lliurament dels premis als guanyadors de les Proves Cangur 2016 a la sala d’actes de Son Lledó, del campus universitari de la UIB. Com ja vos hem explicat, les Proves Cangur consten de 30 problemes de lògica matemàtica, de pensar, de deduir i de relacionar diferents conceptes de l’àmbit científic. L’objectiu és estimular els coneixements i gaudir d’una diada relacionada amb les matemàtiques.

aaaprovescangur_3 aaaprovescangur_4

Al lliurament de premis varen intervenir el Dr. Martí March, conseller d’Educació i Universitat, el Dr. Daniel Ruiz president de la Societat Balear de Matemàtiques, el Dr. Jaume Monreal, coordinador de les proves Cangur a les Illes Balears i el rector de la UIB, el Dr. Llorenç Huguet.

Aquest any un alumne de 2n batxillerat del CIDE, Nathan Louis Chapman, ha obtingut el 5è lloc de les Illes Balears i, per tant, ha estat premiat.

aaaprovescangur_1

També hem lliurat els premis als millors alumnes de les proves Cangur de 1r d’ESO a Joan Mascarell i Alejandro Molina; i als de 2n ESO a Carme Conde i Laura Vidal. Enhorabona a tots!

Compartir: