Clara Villalonga guanya el II Campionat d’Emparaulats

 

Els alumnes del CIDE han participat en la II final del Campionat Emparaulats que organitza la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears i el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears. Es tracta d’una competició que està oberta a tots els alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat de la comunitat.

En aquesta final els jugadors han participat en una partida de Scrabble en la modalitat de partida duplicada (en la qual tots els jugadors juguen simultàniament i disposen de les mateixes fitxes a cada ronda). Del CIDE s’hi han presentat tres alumnes de 1r de Batxillerat (Sergio Garat de 1r C, Màrius Gelabert de 1r C també, i Clara Villalonga de 1r A). Els tres alumnes es varen classificar a les dues primeres rondes i han arribat a la final on han competit amb devers 40 finalistes entre les dues Illes -Mallorca i Eivissa-. La final ha durat de les 10,30 del matí fins a les 13,30 h i a les 14,30 h han donat els següents resultats:

– 1a classificada: Clara Villalonga.
– 4t classificat: Màrius Gelabert.

A la guanyadora l’han premiada amb una matrícula gratuïta per al primer Campus de Lletres de la UIB que es farà aquest estiu, entre altres premis. En les dues edicions del campionat els alumnes del CIDE han quedat dins els cinc primers classificats. Enhorabona!

Enllaç de la pàgina d’emparaulats aquí.

 

 
   
Compartir: