Comença la campanya del REBOST

Benvolgudes famílies!

Des de Direcció, un any més, volem donar suport a la campanya del REBOST que any rere any organitza CÀRITAS MALLORCA. Com ja sabeu, CÀRITAS empra aquestes aportacions per ajudar aquelles famílies més necessitades de la nostra societat que no disposen del més essencial per poder passar el dia a dia: el menjar i els productes d’higiene.

Per això, vos animam al fet que participeu a través dels vostres fills. Ho podeu fer col·laborant amb productes bàsics d’alimentació: OLI, BRIKS DE BROU, LLET, SUCRE, GALLETES, CONSERVES (tomàtiga, paté, sardines, tonyina, etc.); i productes d’higiene i neteja de la llar: XAMPÚ, SABÓ, DENTÍFRICS, RASPALLS DE DENTS, LLEIXIU, DETERGENT DE ROBA, etc.

Enguany ens demanen des de Caritas que no col·laboreu amb pasta i llegums seques perquè encara tenen excedent de l’anterior campanya.

El dimecres 21 de desembre, a partir de les 9:00, tot l’alumnat del CIDE anirà al pati d’autocars amb la seva aportació, per això, vos demanam que tots col·laboreu amb la mesura de les vostre possibilitats. Ens agradaria que tot l’alumnat participàs amb un mínim d’un kg.

Per acabar, només ens queda agrair la participació de tothom i animar-vos que enguany superem les aportacions de l’any passat, fet que pensam que serà difícil perquè l’any passat superàrem els 3.000 kg.

En el nostre nom i en nom de CÀRITAS, moltes gràcies per la teva col·laboració!

4 rebost

Compartir: