Concert de Nadal (1r cicle de Primària i 6è d’Infantil)

Un any més, els infants més petits del centre, s’han posat les seves millors gales per celebrar el concert de Nadal. Els nins i nines que fan el taller de cor de 6è d’Infantil fa mesos que assagen les nadales que han sonat al pavelló del CIDE. Les seves mestres de música, na Marian Timoner i na Patrícia Mir, s’han encarregat que tot estigués llest per a l’ocasió.

Al matí, han practicat i han cantat amb els seus companys de 1r, 2n i 3r de Primària. L’alumnat de 1r ha interpretat El trineu, el de 2n Rabadà i el de 3r Els pastorets de la muntanya. Per la seva banda els nins i nines d’infantil han cantat La nit de Nadal i Ja és Nadal (AC/DC). Per finalitzar aquest recital, tots junts han interpretat la nadala Les Ovelles.

Una vegada llevats els nervis de la primera vegada, i després de fer un segon assaig després de dinar, en finalitzar les classes han tornat a sortir a les grades per interpretar aquestes nadales davant de les seves famílies. El pavelló estava ple de gom a gom per veure’ls cantar i no han decebut gens. Ha estat un concert meravellós! Bon Nadal!

 

Compartir: