Concert nadalenc i visita dels patges reials

Un any més els patges reials han visitat el CIDE. I és que tenien molt clar que no podien marxar a Orient de nou sense les cartes dels nostres infants. Al matí, els nins i nines de primària han baixat al teatre gran on s’han trobat als ajudants reals. Quina sorpresa! Tots duien les seves cartes a la mà plenes de somnis i il·lusió. De classe en classe han pogut escollir a quina bústia ficaven les cartes i ja s’han quedat tranquils, sabent que ja són cap aOrient.

A la tarda ha estat el torn dels més petits. Els nins i nines d’infantil han baixat al pati on els esperaven els patges i han pogut deixar també les seves cartes i fer un poc de bauxa nadalenca. A més, ells han gaudit d’un berenar de xocolata calenta amb ensaïmada, gràcies a la col·laboració de l’AFA Cide.

Per la seva part, l’alumnat d’ESO ha celebrat el seu tradicional concert nadalenc. El pavelló s’ha transformat en un espai blanc i vermell per rebre les festes de Nadal amb balls i nadales. Els infants de 5è i 6è de primària han estat el seu públic que ha gaudit de valent d’aquest concert. Moltes gràcies i bon Nadal a tots!

Compartir: