Concerts de Nadal al CIDE (Infantil, Primària i Secundària)

 

Amb el Nadal, arriba el temps d’escoltar Nadales i al CIDE no en podien faltar. Per això s’han fet diversos concerts al pavelló esportiu on hi han participat els alumnes d’Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Els dos cicles d’Educació Primària i els alumnes d’ESO i Batxillerat van ser els encarregats d’encetar el dia. Varen fer dos concerts. A primera hora varen actuar primer els més petits, els nins de 1r, 2n i 3r de Primària on cada curs va interpretar una cançó diferent. Entre elles varen escoltar nadales molt conegudes com“Ja arriba el Nadal” i “Fum fum, fum”.

Després de la seva actuació, els alumnes de Secundària començaren amb el repertori que duen assajant gran part del curs. Tots varen afinar les seves veus per delectar-nos amb cançons populars com “Santa Nit”, “El trineu”, o “El noi de la mare”, entre d’altres.

A la segona sessió, varen ser els alumnes de 4t, 5è i 6è de Primària els que varen actuar amb els alumnes d’ESO i Batxillerat amb cançons com “Christmas tree”.

Per la seva part, els alumnes d’Infantil que fan el taller de cor també varen fer el mateix dia la seva representació de Nadales davant els pares, que els escoltaven amb molta atenció. Van interpretar cançons com “Les ovelles”, “Serra que serra”, “Rúdolf, el petit cérvol” i “La tia Pepa”, entre d’altres.

Una jornada festiva plena de música i esperit nadalenc!

 

 

1r, 2n, 3r de Primària, ESO i Batxillerat:

 

4t, 5è, 6è de Primària, ESO i Batxillerat:

 

 

Educació Infantil:

   
Compartir: