Convocatòria del III certamen literari de la Sectorial d’Ensenyament de l’UCTAIB

 

concursliterari_1

Si vos agrada escriure, aquí teniu tot un repte. Per tercer any consecutiu, la Sectorial d’Ensenyament de l’UCTAIB convoca un certamen literari, en el qual el Departament de Llengua Catalana del CIDE ha participat amb els alumnes de l’Educació Secundària des de la seva primera edició.

Com a novetat d’aquesta 3a edició, s’ha afegit una modalitat adreçada a tots els membres adults de la comunitat educativa (personal docent, personal no docent i pares i mares de cada centre).

Per aquest motiu, si estau interessats a participar-hi, ens podeu fer arribar un relat (conte de ficció) o un poema (o recull de poemes) a concursliterari@cide.es fins a dia 11 de març. Recordau que els escrits han de ser originals, inèdits i en llengua catalana.

A més a més, s’han de complir les següents característiques de format:

– Document editable.

– DIN A4.

– Font: Arial, Verdana o Times New Roman, tamany 12.

– Interlineat 1,5.

– Signats amb un pseudònim (les vostres dades personals han de figurar al correu electrònic, no a l’escrit que presenteu al Certamen).

– Entre una i dues cares (en el cas dels relats) o un màxim de 56 versos (en el cas de presentar un poema o recull de poemes).

Si voleu consultar les bases completes, aquí baix teniu un PDF adjunt amb tota la informació. Esperam els vostres escrits!

Compartir: